Herstellingen

Een oude ring van een tante of een diamant van jouw grootmoeder… Ik maak er telkens een nieuw meesterwerkje van. De herstelling van uw juweel gebeurt met grote vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring. Alle herstellingen worden uitgevoerd in eigen atelier. Deze atelier is volledig uitgerust en beschikt ook over de laatste innovaties.

Ik hecht ook het grootste belang aan het verlenen van een goede service. Zowel voor als na de herstelling zal ik u begeleiden. Kom langs en vraag naar mijn deskundig advies.

Atelier

Jero Goudsmid beschikt over een zeer uitgebreid atelier. Alle apparatuur en machines zijn aanwezig om uw juwelen op de meest professionele manier te vervaardigen of herstellen. Hierdoor hebben we alle knowhow, ervaring en uitrusting in eigen huis en hoeft uw juweel ons atelier niet te verlaten totdat u hem komt ophalen.

Onze nieuwe winkel

Na 15 jaar besloot ik om de Groentemarkt in Oostende vaarwel te zeggen en mijn passie verder te zetten in een gloednieuw pand in de Christinastraat. Waar ooit bakkerij Devisch was gevestigd, werd deze ruimte onherkenbaar omgetoverd tot mijn nieuwe winkel en atelier.

De inrichting kenmerkt zich door strakke lijnen en een sober kleurpallet zodat de juwelen alle aandacht krijgen. De winkel heeft twee etalages. Eentje in de Christinatstraat en één in de Lijnbaanstraat waar u ook zicht heeft op mijn atelier.

Kom dus zeker eens langs om te kijken naar mijn creaties of om mij aan het werk te zien in mijn nieuwe atelier.

Contact

Jelle Roels

T 059 70 72 00

info@jerodesign.be

Christinastraat 78
8400 Oostende

Mail mij

ma 10u-12.30u  &  13u-16u*

di   gesloten

woe 10u-12u30 &  13u-16u*

do 10u-12u30 &  13u-18u

vrij-za 10u-12u30 &  13u-18u

zon 14u-18u

*schoolvakantie’s 18u