Atelier

Mijn atelier is het kloppend hart van de winkel. Hier herstel ik uw juwelen en maak ik nieuwe creaties voor elke gelegenheid. Alle apparatuur is aanwezig om elke bewerking vakkundig uit te voeren. Wilt u mij in mijn atelier aan het werk zien? Kom dan naar de winkel via de Lijnbaanstraat zodat u rechtstreeks in het atelier kan binnenkijken. Ik zwaai zeker eens terug!

Herstellingen

Elke herstelling is voor mij even belangrijk. Bent u niet zeker of uw juweel nog kan hersteld worden? Kom langs en we zoeken samen naar een goede en kwaliteitsvolle oplossing. Is een herstelling niet meer mogelijk? Dan kunnen we een tweede leven aan uw juweel geven door met het goud en de steen een nieuw ontwerp te maken.

Onze nieuwe winkel

Na 15 jaar besloot ik om de Groentemarkt in Oostende vaarwel te zeggen en mijn passie verder te zetten in een gloednieuw pand in de Christinastraat. Waar ooit bakkerij Devisch was gevestigd, werd deze ruimte onherkenbaar omgetoverd tot mijn nieuwe winkel en atelier.

De inrichting kenmerkt zich door strakke lijnen en een sober kleurpallet zodat de juwelen alle aandacht krijgen. De winkel heeft twee etalages. Eentje in de Christinatstraat en één in de Lijnbaanstraat waar u ook zicht heeft op mijn atelier.

Kom dus zeker eens langs om te kijken naar mijn creaties of om mij aan het werk te zien in mijn nieuwe atelier.

Contact

Jelle Roels

T 059 70 72 00

info@jerodesign.be

Christinastraat 78
8400 Oostende

Mail mij

ma 10u-12.30u  &  13u-16u*

di   gesloten

woe 10u-12u30 &  13u-16u*

do 10u-12u30 &  13u-18u

vrij-za 10u-12u30 &  13u-18u

zon 14u-18u

*schoolvakantie’s 18u